vendelaasplund.blo.gg -

20:54:00 |

Det finns ingen skicklighet. Inte än.


VARDAGSLIVET

 
Jag vet inte vad det är för dag. Men jag fortsätter vara otroligt kär i drömmar, mål och hästar. Allt är som vanligt. Det blir väl så. Dagarna flyter ihop. Drömmarna består. Vardagen kretsar kring hästar. Och livet likaså. Någon säger att det inte är värt det. Att branschen är hemsk. Men nej. Det finns bara hästar.
 

För ett år sedan tänkte jag att det var fullt realistiskt att jag skulle kunna rida unghäst, tävla unghäst och märkligaste av allt; göra båda delarna bra. Det om något är den solklara definitionen av galenskap. Herregud. Jag kan ju ingenting. Om jag lyckas med något, en galoppfattning eller att ta mig över att antal hinder utan att det för förödande konsekvenser är det ren och skär flax. Det finns ingen skicklighet. Inte än.

 

Hur jag än önskat i mina drömmars värld skulle det vara vansinne att jag får behålla och sitta i sadeln på talangfulla unghästar nu. Det är för tidigt. Allt har sin tid och jag är inte där. Inte än. Tids nog. Jag kan styra på mitten och ibland pricka ett hinder. Men det är ungefär dit min kompetens sträcker sig. Just därför är jag i stallet varje dag. Från morgon till kväll. Rider så mycket jag bara kan. Jobbar ständigt. För jag vill bli bättre och jag kommer bli bättre.

 

Och då kommer jag sitta i sadeln på talangfulla hästar.
Inte än. Men tids nog.


Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: