vendelaasplund.blo.gg -

22:31:00 |

Inessa tillbaka i stallet


VARDAGSLIVET

 
Våren är i luften och hästarna har gått till havet. 
 
 
Inessa är tillbaka i stallet!! Och jag har ridit. Fortfarande tam. 
 
 
Fått fina presenter från en av mina hästägare.
 
 
En magisk solnedgång och Nettan redo för natten.
 
 

Inessa (Claras avkomma e. Coupe de Coeur som jag red in i höstas) är tillbaka i stallet efter vintervilan. Som jag har saknat henne! Vi tog in henne från lösdriften i mitten av veckan och jag kunde mer eller mindre bara sitta upp och rida. Inessa är den absolut coolaste hästen jag vet. Nog för att hon har karaktär och personlighet likt sin mamma, men hon är också den tuffaste och mest orädda av ‘mina’ hästar. 

 

Jag är så löjligt lycklig över att ha henne tillbaka. När jag släppte henne i ridhuset och hon började hoppa hindrena som stod utställda av sig själv blev jag om möjligt ännu mer euforisk. Om jag ändå kunde samla på hästar. Förhoppningsvis är även Inessa glad över att vara i träning igen. Jag upplever henne mycket mer framåt och alert. En spännande vår väntar. Och Inessa står högst upp på min önskelista över hästar jag vill behålla för framtiden. Eller ja, för min egen glädjes skull. För vad gör egentligen en toppstammad unghäst hos mig. 

 

Det är bara ren flax att jag sprungit över en lottovinst i form av hästarna som står hos mig. Att jag ska lajva unghästutbildare är som en gratis cirkus. Desto mer jag lär mig ju sämre blir jag. Mentalt knäckt och allt där till. Låtsashybris och äntligen självinsikt på riktigt. Hur som. Något rätt gör jag förmodligen. Vad vet jag inte. Men hästarna står kvar i stallet och jag lever med ett leende på läpparna. Tacksamheten är enorm.

 

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: