vendelaasplund.blo.gg -

21:36:00 |

Tids nog tack vare sömnbrist och kärleken till hästar


VARDAGSLIVET

 
Prinsessan av skav har fått ett nosludd och mina röda ögon skvallrar om trötthet runt tolvslaget på nyår (Ja, vi var i stallet då. Ingen är egentligen förvånad längre.)
 
 
Clara gjorde sig redo för Glommen Global Tour och jag fick en tävlingsskjorta i julklapp av Nettans ägare. 
 
 
Älskar nog dom mest i världen. 
 
 
Jag minns när jag tänkte; “Åh, en unghingst som inte är inriden blir perfekt första storhäst!”, eller rättare sagt var det nog den hästen jag kunde få rida på och jag red. Lite så som livet format sig genom alla år jag velat syssla med hästar. För att lära sig rida på unghästar är allt utom optimalt. Utan varken kunskap eller grunder. Det är som att börja med hjärnkirurgi innan höger och vänster sitter. Jag är glad att jag naivt såg på ridsporten utan en aning om hur svårt det skulle bli. Vara. Och förbli.
 
En mix av att rida på en unghäst som välter i i sargen och en rutinerad Grand Prix häst som genom mirakulösa vägar hamnat hos mig. En annan går på två ben och en hoppar felfritt trots alla misstag jag fortsätter begå. Och hur det gick till vet jag inte. Fråga vem som helst men inte mig. För jag har inga svar. Jag vet inte hur något gått till. Men det går. Och jag hoppas det fortsätter gå. Imorgon ska Clara och Nettan hoppa Pay & Jump, nästa vecka kommer en ny häst och snart är det inte långt kvar innan jag får sätta igång Inessa som treåring efter vintervilan. Och jag har fortfarande inga svar. 
 
stjärnor som vakar över ensamma andetag som längtar hem
hem till boxar som fylls av hela min värld

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: