vendelaasplund.blo.gg -

19:36:00 |

Som en dröm


VARDAGSLIVET

 

 

Chausette Polo. Drömmen som blev verklighet. Jag kan fortfarande inte riktigt förstå att det är sant. Det är verkligen definitionen av att få strålande förutsättningar serverade på silversked att förvalta efter förmåga och ambition. Clara lär mig allt hon kan. Hur det än går och vart det än leder. Jag är så lycklig. Hon skapar känslan av ett ärevarv som aldrig tar slut. Hästlivet när det är som bäst.

 

Vad jag än ber henne om är en promenad i parken. Allt är så löjligt enkelt. Att jag får rida en häst som hoppat större klasser än vad jag någonsin vågat drömma om. Om någon hade berättat för mig som artonåring tillsammans med Clara på ett SM i Falun, att jag skulle få rida henne ett antal år senare hade jag skrattat. Surrealistisk men enormt tacksamt. För det gick ju. Jag löste det. På något vis. Jag vet inte hur. Som att koka soppa på en spik. Med lysande resultat.

 

En del av mig vill pausa livet. Jag är väl medveten om att hästarna som kommer stå hos mig kommande tid är eufori på lånad tid. Och alltför talangfulla för att bli placerade hos en ryttare som mig, utan större rutin eller livserfarenhet. Det är en ren och skär lyx att få möjligheten att sitta i sadeln och jag njuter varje sekund. Jag är evigt tacksam för allt jag får uppleva och lära mig. Tack livet.


Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: