vendelaasplund.blo.gg -

19:15:00 |

Ibland, med viss finess


VARDAGSLIVET

 
 
Överlag har veckan känts bra. Väldigt bra till och med. Clara och Nettan har skött sig super i sedvanlig ordning och jag börjar kunna rida med viss finess, ibland, långt ifrån jämnt men jag känner mig lite säkrare jämfört med föregående vecka. Och tur är väl det. Jag rider mina hästar med hjälp i stort sett varje dag och det är guld värt för dom senaste veckorna har jag börjat få in viss känsla. Tur att ingen gett upp på mig. Än.
 
I framtiden kommer jag kanske kunna känna när jag landar efter räcket om jag behöver hålla ihop för att skapa plats på sex språng fram till oxern. När jag kommer i botten på en 90 cm oxer är det okej när det ligger på 130 cm blev det svårare. Eller när jag kommer stort på ett räcke och sedan ska göra sju språng fram till en oxer på båge, när ska jag rida framåt och när ska jag hålla ihop? Behöver jag skära vägen eller ta ut bågen? Det är så svårt. Alltså, det är enkelt att bara ta sig över hindren utan plan och hoppas på turen, att göra det med någon form av plan är en hel vetenskap.
 
Enkelt va..? Jag hoppas att jag ser tillbaka på det här om några månader och skrattar åt mig själv. Skrattar åt hur jag kunde tycka det var så fruktansvärt svårt. För allt jag får lära mig, betrakta och ständigt vara en del av. Det är lärorikt på en helt ny nivå. Saker jag aldrig ägnat en tanke åt är nu självklara. Ett nytt tänk börjar ta form och jag utvecklas ständigt även om det sker i myrsteg.

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: