vendelaasplund.blo.gg -

19:53:00 |

Första steget på ett kunskapsmässigt maraton.


VARDAGSLIVET

 

Den ologiska charmen och kärleken till hästarna förblir att vara min största prioritet i livet och jag fortsätter att tömma mitt bankkonto och vänta ut och in på mig själv. Hästlivet när det är som bäst. Strålkastarna tänds. Scenen är min. Och livet kommer bli en succé. Jag har tagit första steget på ett kunskapsmässigt maraton. Märkligt det här med hästar. Hur hela ens liv slukas upp. Orimligt och självklart på samma gång. 2019, så efterlängtat och redan så älskat.

 

Clara gjorde en väldigt bra övning idag som fick mig att inse att jag börjar kunna rida med aningen mer finess, inte bara ren tur. På långsidan, två bommar och fem språng = jag behöver tänka att galoppen behöver vara ”längre” men samtidigt i balans (på den linjen har jag innan gjort sju/åtta språng), för att sedan direkt efter hoppa ett räcke diagonalt och inför det ”bara” tänka att jag rätar upp mig och samlar ihop. Jag har lätt för att rida i undertempo och bromsa in i hindren men idag fick jag naturligt en väldigt bra galopp genom svängen till hindret tack vara bommarna.

 

Vi vände sedan på det att jag hoppade räcket först och sedan gick in på långsidan på sex språng och då behövde hålla ihop. Precis som vi pratat om, att längre in i banan blir distanserna ”kortare” när vi är igång. Sånt som säkert sitter i kroppen för de flesta med mer rutin än mig. Jag är så tacksam för att hjälp jag får på daglig bas. Jag utvecklas ju. Det går framåt. Och det är så obeskrivligt kul att jobba med hästar.


Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: