vendelaasplund.blo.gg -

20:46:00 |

Dom bästa presenterna levereras i lastbilar, inte sant?


VARDAGSLIVET

 
Söndagar har sin egen alldeles speciella melodi. Brunch på ett bageri, hästar som galopperat i havet och känslan av att en ny vecka väntar runt hörnet. Fler timmar i sadeln. Mer kunskap. Det är allt jag fokuserar på. Det mesta i min vardag kretsar kring hästar på en nördig nivå. Allt jag diskuterar är häst. Jag andas häst. Jag jobbar med hästar. Ni fattar. En måttlös kärlek till hästar och ridsport som inte går att sätta ord på. Högt älskat men också väldigt stramt på ett sätt. Liksom, det här är hela min värld. För mig finns inget annat. Jag älskar varenda sekund av dagarna här. Det är liksom värt det. Till hundratusen procent.
 
Jag börjar känna att jag har lite koll. Jag vet lite vad jag gör. Lite hur jag ska rida. Strävan efter att hitta rätt i arbetet tillsammans med hästarna är som att lägga ett stort pussel. Men jag tror att jag börjar få lite grepp om det här. Lite. Jag känner mig åtminstone inte helt handfallen längre. Skickligheten i att lyckas få allting på plats och hitta tajmingen är en konst. Nu kan jag skymta vaga konturer av en helhet medan jag fortsätter lägga bit för bit. Jag besitter varken talang eller känsla, men jag sliter på och hoppas att jag kan lära mig med tiden. Kanske kommer ett starkt driv kompensera upp för icke existerande fallenhet? Det återstår att se. En dag i taget och alltid en bit på väg.
 
 
...och det allra bästa med kommande vecka, ‘min’ nya häst anländer till helgen. Åh! Spricker av lycka. Det är fjärde hästen från samma ägare inom loppet av åtta månader. Jag är så otroligt tacksam. Dom bästa presenterna levereras i lastbilar, inte sant?
 

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: