vendelaasplund.blo.gg -

22:47:00 |

Vilken vecka. Vilket liv.


VARDAGSLIVET

 
Älskar ihjäl mig!!!
 
 
Clara
 
 
Provade hoppa Nettan på bett
 
 
Vilken vecka. Årets första tävling. Livets bästa nyhet. Och allt i sin helhet. Jag vet knappt vad jag är mest tacksam över. Verkligheten är för bra för att vara sann? Jag fortsätter att se på ridsporten med optimistiska, nästan världsfrånvända ögon som bara ser klart och tydligt; det kommer gå vägen. 

I fredags ringde klockan 03:45, när stallet var färdigt lastade vi och körde mot Åstorp. Nettan var så duktig! Jag hade kunnat vara bättre på många plan. Men jag antar att det kommer med tiden. Jag känner mig så glad över att åka på tävling numera är en del av min vardag och jag ska göra mitt bästa för att att den biten ska växa med åren. 
 
Jag förstår fortfarande inte hur det gått till. Inte något av det. Fråga vem som helst men inte mig. För jag har inga svar. Jag som bara ville hobbyrida ungponnyer och jobba inom media. Vips var jag på andra sidan landet, konstant iklädd smutsiga ridkläder och en vardag där varje vaken sekund spenderas på hästryggen eller i stallet. Och fler lär det bli. För livet ska strax bli ännu bättre. 

 

“Skicka kontraktet med en flaska
champagne så att vi kan fira”


Vendela Asplund
En liten dagbok.