vendelaasplund.blo.gg -

22:23:00 |

Jag började drömma om ett embryotransfer


VARDAGSLIVET

 
 
 

Välkomna till sammanfattningen av livet i högst osammanhängande form en tisdagskväll 22:12 efter momsredovisning och en hjärna som snurrar på högvarv. Någon säger att mitt liv inte blir kul om jag bara spenderar tiden i stallet. Jag tänker mer på hur jag kommer ångra mig om jag inte ger allt, varje dag, tills jag lyckas. Vad det nu innebär. Det vet jag inte än. Jag vet bara att jag är långt ifrån. Än. För vem behöver pengar, sömn eller fritid när det finns hästar att rida och kunskap att hämta.

 

Hästarna var stjärnor i Laholm. Tre av fyra felfria ritter och jag var nöjd. Och sen. Livet flöt på. Inessa briljerade när hon löshoppades inför granskande ögon, enastående häst och “ni måste få fler avkommor efter Chausette Polo”. Jag började drömma om ett embryotransfer. Men först pengar, sen föl, efter det ett förhoppningsvis lyckligt slut och framgång.

  

Nettan ska åka till Stockholm för att säljas. Lite att inte orka bli ledsen över att bli av med hästar. För det kommer bli en del av livet. Liksom. Jag fick en häst i present. Vad har jag att vara sorgsen över. Inget. Jag har en egen häst och inte vilken häst som helst. Resten kvittar. Min trygga punkt. För vad som än händer har jag Clara. Min. Min. Min.

 

Solen skiner, Clara är min och livet leker.
Och jag kommer aldrig greppa det.

Jag fick en häst i present.


Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: