vendelaasplund.blo.gg -

18:51:00 |

2018-09-27


VARDAGSLIVET

 
Helt lediga dagar är min stora skräck. Dagar som idag. Att flyta runt planlöst utan syfte med känslan av att tiden står still. Den ständiga inre stressen av att inte vara på väg. Som att livet är ett mentalt maraton mot en deadline omöjlig att nå. Fasa inför fritid skapar den betryggande känslan av att besluten kring vägvalen i livet har varit rätt. 
 
Hur som. Lediga dagar innebär fokus på 'mina' hästar. Inessa har galopperat för första gången i ridhuset med mig på ryggen och med ett knivskarpt temperament är jag lycklig varje sekund hon är medgörlig. Trots att hon ger mig gråa hår och sätter tålamodet på prov dagligen har jag alltid ett leende på läpparna kring Inessa. Ynka två och ett halvt år gammal med ett självförtroende som hade räckt till hela jordens befolkning och fler därtill. Prinsessan i stallet. Vilket hon är väl medveten om. Come on princess. Om jag någonsin får behålla en häst lik Inessa kan jag skatta mig själv lycklig. 
 
Nettan gjorde ett riktigt bra pass med bommar i ridhuset och jag var mer än nöjd. Jag är så tacksam över att få ha henne i stallet. Jag lär mig så otroligt mycket av henne var dag och jag märker stor skillnad i ridningen av unghästarna sedan hon kom till mig. Det är logiskt att det underlättar träningen av inridningshästar när jag dagligen rider samt hoppar äldre hästar, men fortfarande så lycklig över det faktum att jag för första gången i livet får ha en utbildad häst på längre sikt. Det är långt ifrån enkelt men det är ingen häst som kommer tas ifrån mig inom den närmsta tiden och 
 
Och det bästa av allt. Även hemska lediga dagar kan toppas av höjdpunkter. Hästen jag velat ha i träning såg fin ut på plåtarna och förväntas anlända till Hoppcentrum inom en snar framtid. Jag nyper mig i armen och spricker av lycka av bara tanken av att det blir verklighet. Tänk om. Jag hoppas så innerligt mycket. 
 

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: