vendelaasplund.blo.gg -

20:53:00 |

2018-09-25


VARDAGSLIVET

 
 
Inessa är min älskling. Idag var vi på topp. 
 
 
Det kanske blir en hopphäst av Dia tillslut. 
 
 
Jag och Nettan fick hjälp av Rickard idag. 
 
Välkommen till det välorganiserade kaoset mellan tankar och unghästar som också kan kallas för livet. Ett liv som verkar vilja genomsyras av hästar och jag som försöker översätta vardagen i ord. "Man är aldrig så duktig som när man är 19-20", intressant tänkte jag, för desto mer jag lär mig desto sämre blir jag. Vi alla var väl tonåringar med hybris och en allt för egotrippad självbild. Första gången jag satte min fot i ett tävlingsstall var det som en käftsmäll och den käftsmällen har fortgått sen dess. På daglig bas i olika skepnader. Jag lär mig varje dag men det är långt ifrån enkelt. 
 
Men jag kan inte föreställa mig ett liv som inte kretsar kring hästar. För vad gör jag med livet om jag inte rider? Det skulle innebära ett livslångt reparerande av hjärtat. Att spendera dagarna 180 grader från min nuvarande verklighet. Nej, det blir inget. Jag älskar den ständiga strävan efter att hitta känslan i ridningen. Den rätta tajmingen. När bitarna faller på plats och allt plötsligt känns enkelt. Jag tänker på hur jag är smått förälskad i blandningen av nutiden, framtiden och dåtiden. Och att sakta men säkert börja bygga grunden för ett helt liv. För det är något spännande med att leva ett liv jag ännu vet så lite om. 
 
 

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: