vendelaasplund.blo.gg -

20:08:20 |

2018-09-24


VARDAGSLIVET

 
Klockan är strax efter sju och jag har morgonfodrat, lindat av nattlindor och mockat en stund. 
 
 
När hästarna ätit upp släpper vi ut dom och sedan äter jag frukost. 
 
 
Framåt tio brukar stallet vara klart, idag hade vi även en superduktig praktikant så det gick minst snabbt fort.
 
 
Sedan brukar jag jobba unghästar fram till lunch. 
 
 
Likaså efter lunch + träna mina 'egna' hästar när övriga är klara innan vi gör klart stallet inför kvällen.
Idag hjälpte Eamon mig med Inessa och Nettan som båda skötte sig super. 
 
 
Nettan har fått nya framskydd. Är man favoriten i stallet så är man. Lyxigt för henne.
 
 
Även påfyllnad i linimentförrådet. 
 
 
Hoppade Dia som förvånat mig den senaste tiden med dolda talanger. 
 
 
Nattade mina hästar = lindar ben, ryktar, oljar hovar och pussar på dom lite extra. 
 
 
Putsar och städar ihop mina oftast utspridda prylar.
 
 
Hej och välkommna till en helt vanlig måndag, från morgon till kväll, i form av en drös bilder. Missade mycket men en liten överblick fick jag nog ihop. En glimt av min vardag åtminstone. Mina rutiner är snarlika ut oavsett dag och jag älskar varenda dag med hästarna som största fokus. 
 
Det är en som sagt ren och skär lyx att få jobba med hästar på heltid. För jag jobbar ju aldrig..? Jag är så kär i mitt liv. Kombinationen av att dagligen få jobba tillsammans med unghästarna och samtidigt få otroligt bra hjälp med mina tre hästar är oerhört kul. Det här är verkligheten jag drömt om i så många år.
 
Fortsätter reflektera över hur tacksam jag är över mitt liv.
Skriver vidare. Drömmer vidare. Lever vidare. 
 

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: