vendelaasplund.blo.gg -

21:59:00 |

2018-09-12


VARDAGSLIVET

 
Inessa är prinsessan i stallet. Av mina hästar är hon yngst, tuffast och har absolut mest karaktär. Om hon hade fått välja själv hade vi bara hoppat hinder eller ätit gräs dagarna i ända. Hon hade nog gärna bossat över mig också. Om jag hade ens hälften av hennes självförtroende hade jag skattat mig själv lycklig. Det är en bestämd liten dam.
 
För min del hör det inte till det normala att jag får toppstammade unghästar skickade till mig. Den senaste delen av året bjudit på ovanligt mycket flyt och jag är noga med att förvalta den möjligheten väl varje dag. Både Duc (Diamant de Semilly-Clinton) samt Inessa (Coupe de Coeur-Landlord) är hästar som redan i unga år är begåvade atleter och deras talang sträcker sig långt över min egen förmåga. Min stora dröm i livet är att få behålla Inessa i stallet på längre sikt.  
 
När jag leder Inessa in och ut ur hagen brukar jag alltid tänka; nu håller jag framtiden i ett snöre. Håll hårt. Inte bokstavligt menat att jag är rädd för att hon springer lös. Snarare att det är ofattbart att jag får sitta i sadeln och ha ansvaret för hennes utbildning. Nyper mig själv i armen varje dag. Jag är så tacksam. Livet är för bra för att vara sant.

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: