vendelaasplund.blo.gg -

22:51:27 |

2018-09-10


VARDAGSLIVET

 
Jag har fixat en egen tavla för mina hästar + alla saker jag alltid glömmer av om jag inte skriver upp det.
 
 
På lördag får vi äntligen rida vid havet igen. 
 
 
Smygkik... 
 
 
Älskar hoppcentrum. 
 
 
Åh, äntligen måndag. När alarmet ringde imorse näst intill flög jag upp ur sängen och gick till stallet snarast möjligt. Obehaget från nattens valvaka var som bortblåst när jag möttes av ett stall fullt av hästar som tyckte frukost klingade bra. Att 18% väljer att röstar för vad jag väljer att definierar som vansinne skrämmer mig något enormt. Varma mular och hästpussar botade min oro inför framtiden, temporärt. Nog om valet och åter till hästbubblan.
 
Nettan förblir min stora kärlek i livet och jag tänkte försöka dela med mig mer utav hur våra dagar ser ut. Rutiner, träningar och allt där emellan. Det faller sig ganska naturligt att min stora favorit i stallet blir hästen jag med säkerhet vet att jag får behålla under en längre tid. Resterande är lycka på lånad tid och oftast för kort tid. Jag saknar fortfarande Diamant de Semilly hästen som stod hos mig tidigare i år, den hästen alltså, wow.
 
Kvick uppdatering kring planer/tankar/förhoppningar; Jag håller tummarna för att 4 åringen jag gärna vill ha bjuder på fina röntgenplåtar och kommer till mig i träning inom kort samt att Nettan kan starta i Kungsbacka nästa vecka. Inessa är anmäld till Eklunda Open 20/10 som är ett löshoppningsevenemang. Det ska bli kul! Läs mer om det här. Efter det väntas en lång vila på lösdrift innan vi tar upp träningen i början av nästa år. Jag hade gärna sett att Inessa blev 4 år istället för 3 år, det blir en seg väntan men småttingar måste få leka och leva loppan :-))

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: