vendelaasplund.blo.gg -

22:49:00 |

2018-10-19


VARDAGSLIVET

 

Fredagskvällar som spenderas i ridkläder framför livesändningar från Helsinki Horse Show medan diskussioner kring sits och inverkan pågår för fullt. Inte ett champagneglas i sikte och ett liv som inte kretsar kring hästar känns fortfarande inte aktuellt. Ett pågående glädjerus som inte dunstar när lyckan över livet ständigt är påtaglig.

 

Vetskapen om vilka hästar jag kommer få ha i stallet gör mig salig. Även om det i värsta fall är temporärt. För mig är det stort. Det var en lång startsträcka och nu släpper det. Åtminstone lite. Det är en början. Jag är så tacksam över varje dag jag får spendera tillsammans med hästarna. Det är lycka på lånad tid. Nästa år kan jag likväl stå med ett tomt stall. Jag drömmer vidare och planerar en framtid jag inte kan styra över. Den som lever får se. Världen är extra snäll mot mig nu.

 

En medgörlig verklighet och en fredagskväll i slutet av oktober går mot sitt slut. Klockan närmar sig midnatt. Slutet av ett år som blev allt annat än vad jag föreställt mig. Det blev tusen gånger bättre. Fredagkväll, obefintlig champagne och köldskador som redan gjort sig påminda. Det gör ingenting. För det är livet i sin allra bästa form.


Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: