vendelaasplund.blo.gg -

12:20:00 |

2018-10-08


VARDAGSLIVET

 

Synd att bloggen har krånglat exakt hela veckan när jag för engångsskull haft ovanligt många tankar och funderingar kring livet, hästar och ridsport. Veckan har kantats av unghästar, hoppträningar och tävlingar. Precis som det ska vara. Hästarna har varit stjärnor veckan rakt igenom och jag nyper mig i armen varje dag.

 

Det verkar även som att hästarna som stod högst upp på min önskelista kommer till mig i slutet av året samt början av nästa. Lyckan gick i lås den här gången och ingen är gladare än jag. Om jag även behålla mina nuvarande kan jag förvänta mig ett härligt 2019. Mitt tålamod är inte min starka sida. Jag vill gärna att livet ska gå i ett men jag är övertygad om att har is i magen den här gången kommer bitarna falla på plats.

 

Veckan avslutades på bästa sätt med en resa till Flyinge tillsammans med Lisa för att se Jeroen Dubbeldam testrida femåringarna och njuta av Breeders överlag. en väl spenderat söndag med andra ord. Hästliv när det är som bäst. Inspirerande till max och en perfekt uppladdning inför en ny vecka som bjuder på mycket kul.

 

Livet. Kort och gott. 


Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: