vendelaasplund.blo.gg -

19:23:00 |

2018-09-29


VARDAGSLIVET

 
Jag har kommit fram till att jag kommer ‘behöva’ köpa häst inom en inte alltför lång framtid. Jag har i stort sett alltid fruktat själva grejen att äga ett djur med allt vad det innebär. Det är först nu jag känner en genuin längtan efter att kunna äga en egen häst. Mest för trygghetens skull. Att själv få ta beslut om eventuell försäljning när den dagen är kommen. Vetskapen om att hästen är min.

Jag kommer alltid vara bitter över att jag inte kokade soppa på en spik och skakade fram en lösning för att köpa treåringen e. Diamant de Semilly som stod hos mig i våras. Den känslan kommer förfölja mig tills den dagen jag får en häst som ger samma känsla. Jag pratar om det minst en gång om dagen, hur bra hästen är och att jag än idag önskar att jag haft möjlighet att genomföra ett köp.

Om jag skulle köpa häst kommer det handla om en oerhört smal budget och därefter skulle jag behöva se mig omkring efter lovande unghästar med röntgenfynd alternativt en unghäst som anses vara vrickad mentalt. Om jag känner mig själv rätt kommer det dröja innan jag vågar stå som ensam ägare på pappret till en helt egen häst. Jag fick rådet att köpa loss en del av nästa häst jag får i träning som passar mig väl. Jag leker med tanken och hoppas att det kan gå i lås.

Den som lever får se.


Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: