vendelaasplund.blo.gg -

20:19:26 |

2018-11-04


VARDAGSLIVET

 
 

Välkommen hem Chausette Polo. Dagen jag har väntat på i evigheter. Första gången vi hade dialogen kring att jag skulle rida Clara var det fruktansvärt varmt. Och nu. Äntligen. Aningen kyligare och ett antal månader senare är hon här. Resan från Frankrike hade gått bra och hon verkar trivas i sin nya box på Hoppcentrum.


Hur hänger allt ihop? Egentligen började allt för många år sedan när var jag praktikant en sommar hos Linda Heed, som då red Clara och tävlade minst sagt framgångsrikt. Jag minns att jag knappt fick henne i trav och att hon höll på att sparka mig fler gånger än vad jag kunde räkna till. Jag brukade ta med mig lite godis till henne när jag skulle fånga henne i boxen och hoppas på det bästa.


Hur som helst. Den röda tråden fortsätter; Inessa (som jag red in i höst) är Claras föl och båda hästarna har samma uppfödare/ägare. Även Duc (Diamant de Semilly hästen jag red i somras) ägdes av samma person innan han såldes. Därav tog vi upp dialogen tidigare i år kring att jag skulle få rida Clara om hon inte blev dräktig, tills det att hon eventuellt insemineras igen.


Nu ska jag sätta igång henne sakta men säkert. Förhoppningsvis kan jag både träna och tävla. Livet blir aldrig som jag har tänkt mig. Men det blir alltid bättre. Idag har jag fyra väldigt bra hästar hos mig och tre otroligt generösa hästägare. Vem hade kunnat ana det. Hur det än går och vart det än leder. Jag är så lycklig.


Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: