vendelaasplund.blo.gg -

21:43:38 |

Startskottet för en ny vecka


VARDAGSLIVET

 
Pica och Daylight ♥
 
 
Måndag igen, min favoritdag som ni säkerligen vet vid det här laget. Startskottet för en ny vecka och alltid med motivationen på topp i form av träningar och givande timmar. Treåringarna är så himla duktiga nu och gör stora framsteg hela tiden. Kärleken till unghästarna är nästan större än kärleken till måndagar. Om min framtida man helt plötsligt börjar avsky måndagar begär jag skillsmässa på stört. Hur som helst; en härlig vecka väntar. 
 
På onsdag lutar det mot en tripp till Skåne. Lite rörigt och stressigt men kul. Saknar ju Skåne emellanåt. Jag ska typ (?) kolla på hästar, hälsa på hos Stall Heed och äta middag med en av mina saknade Malmö-kompisar under kvällen. Jag smsade; "Kommer behöva äta i ridkläder efter jag ridit flertalet hästar, såå det blir Vapiano eller Jensen och bokat bord i ett avlägset hörn, heh." Räknat med att om jag åker härifrån strax innan 05:00 hinner jag med allt på en dag. Jag planerar alltid mitt liv in i minsta detalj och inte en ynka sekund blir som jag tänkt mig. Skrattretande. 
 
Annars då? Jag fortsätter att gräva ner mig i hela hästeriet och leta kunskap i varje liten vrå (och skriva helt utan röd tråd och mening). Men ni vet när man vänder ut och in på själv själv på alla sätt som går för att hela tiden bli lite bättre. Att ständigt kompensera för lite sömn med en kärlek till hästarna och sporten som räcker tre varv runt jorden. Lite en hopplös förälskelse över det hela? Alltid ett litet misslyckande med en känsla av att vägra ge upp.

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: