vendelaasplund.blo.gg -

20:35:00 |

Första steget på ett kunskapsmässigt maraton.


VARDAGSLIVET

 
Igår kväll var jag plats i Falkenberg. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna känna mig så hemma i en liten stuga, utan vatten, mitt i ute ödemarken. Men det är något med det här stället. Jag har älskat att vara här från första stund. I somras hade jag problem med att lyckas sitta upp på en häst utan att någon höll mig i lina och i samband med det sa jag, "Jag skulle vilja vara elev hos Eamon", och nu är jag här. Det känns verkligen toppen. Jag är så tacksam. 
 
Det är galet mycket att ta in och jag är glad över att jag spenderat en dag per vecka här under en tid nu annars hade jag troligtvis inte fått ut lika mycket av en blockperiod. Idag är jag relativt bekant med systemet och rutinerna. Nu ska hela jag finslipas och utvecklas på alla plan. Bättre skola kan jag inte gå i. Idag har jag jobbat x antal hästar från marken, fått ridit ut, hoppat, mockat hundra boxar och matats med kunskap från morgon till kväll. Det är minst sagt intensiva dagar här. Jag älskar att allt jag gör korrigeras på milimetern. Alltså allt utan att överdriva. Och verkligen på milimetern. Slutslarvat. Det känns som jag har tagit första steget på ett kunskapsmässigt maraton.
 
Idag blev det bestämt att jag får hit två hästar inom kort, förhoppningsvis redan imorgon. Snabba ryck. Calubet som tidigare bestämt samt en fyraåring från samma ägare. Spännande! Jag ser fram emot det enormt mycket. Det kommer bli väldigt provisoriskt med stallplats och utevistelse under åtminstone den första veckan, därav att jag behövde ytterligare en häst för sällskap. Det känns härligt att jag kan lösa mina problem genom att ta hem fler hästar ;-) 
 

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: