vendelaasplund.blo.gg -

17:39:00 |

Det är inget trams


VARDAGSLIVET

 
 
Det är stor skillnad på att vara elev/jobba här i jämförelse med vad jag tidigare upplevt. Här ställs det verkligen krav på mig, i exakt allt jag gör. Det är inget trams eller daltande. Missförstå mig rätt. Jag uppskattar det otroligt mycket. Jag blir noggrannare och mer konsekvent, tar till mig kunskap på ett klokare sätt och lär mig något nytt hela tiden.
 
Eamon erbjöd sig att skriva ner ett upplägg/schema över hur jag kan fortsätta jobba med hästarna när jag åker härifrån. Alltså jag spricker av tacksamhet. Det skulle vara helt omöjligt för mig att lära hela mig det här systemet på fyra veckor och kunna utöva det med säkerhet men all kunskap och förståelse som kommer med det är ovärderligt. Det här är utan tvekan den bästa tidsmässiga investeringen jag gjort hela mitt liv. Jag förstår inte varför jag inte kommit på det här tidigare..? Jag hoppas på att lyckas skaka fram en bra lösning för att kunna få fortsätta utvecklas här även efter att den här perioden är slut. Om jag får semester i sommar vet jag redan nu vart jag kommer spendera den.
 
 Det är givande på en helt ny nivå att få spendera dagarna kring unghästar och inspirerande människor i den här miljön. Det är så värdefullt för mig. Jag är glad över att jag litade på min magkänsla den här gången. När jag åker härifrån kommer jag vara en ny och förbättrad version av mig själv. Även om jag längtar efter träning, tävling och mer ridning i Skåne vill jag samtidigt aldrig åka härifrån. Alltså, älskar det. Nu fattas bara hästarna, hoppas dom kommer snart. 

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: