vendelaasplund.blo.gg -

21:34:21 |

Att växa in i tryggheten


VARDAGSLIVET

 
Lördagkväll och endast kvällsfodring kvarstår innan jag checkar ut. Jävlar vad trött jag är. Vad är helg? Tacksamt nog har hästarna gått som riktiga stjärnor idag och jag kunde inte vara lyckligare. Treåringarna har briljerat och imponerat på oss alla, dom utvecklas för varje pass och jag växer in i tryggheten att hjälpa dom framåt i livet som ridhäst. Femåringen blev fantastisk efter en del korrigerande av min ridning idag tack vare kritiska dressyrögon på oss, ovärderlig hjälp som jag värderar väldigt högt, att ständigt sträva efter förfining och förbättring i varje eviga steg
 
Just nu vänder jag ut och in på mig själv ekonomiskt, mentalt och fysiskt - och det belönar sig varje dag. Hästar alltså, hur kan exakt allt bara vara värt det? Logiken har snurrat upp bland molnen för länge sedan. Varje dag gå ut på att dra i kontakter, be om kloka råd och vända på varenda krona. Nästa vecka kommer förhoppningsvis många pusselbitar falla på plas och en efterlängtad plan infinna sig. Lite väl många frågetecken behöver rätas ut för att jag ska kunna känna mig lugn och helt trygg. Tillsvidare håller jag tummarna och väntar jag spänt på vad som komma skall.
 
...Och en kul inflik; I mars förra året hoppade jag på terrängbanan i Malmö tillsammans med en ponny som stod hos mig för försäljning. I år halkar jag runt på glashal is med istappar i håret och en unghäst i vardera hand. Kontraster och överjävligt väder, kanske kommer snön försvinna snart..? Härligt är det inte i vilket fall, det är en sak som är säker. Ena dagen är motivationen på topp och andra körd i botten. Jag som hade blivit uterittsproffs lagom tills att istiden återvände. Ridvänliga vägar och en isfri vardag står på högt upp på min önskelista. Gärna sommar också. 
 
 

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: