vendelaasplund.blo.gg -

19:12:00 |

Allt som faller under ett vanligt liv står på paus


VARDAGSLIVET

 
Hej och välkommen tillbaka till livet efter tre dagar av total inspirationsbrist till exakt allt. Jag som näst intill jämt kan krama ur motivation ur det mesta har levt i ett vakum de senaste dagarna. Jag vet inte vad som vart värst av 1. Gå upp 01:45 och köra tur-retur till Landvetter och sedan jobba en hel dag eller 2. Istiden som fortfarande existerar? Eller obs obs!! Viktigaste av allt: 3. Vardagsskräcken som ständigt spökar. Men en sak är säker, allt som faller under ett vanligt liv står på paus och all min vakna tid kretsar kring hästar på gott och ont. Älskar älskar älskar.
 
Den ologiska charmen och kärleken till hästarna fortsätter att vara min största prioritet i livet och snart kommer jag tömma mitt bankkonto och vända ut och in på mig själv för få en större utvecklingsmöjlighet. Livet tar form på spännande sätt och vips förändras, förbättras, förutsättningarna markant. Jag tror aldrig att jag har vågat lita blint på min magkänsla förut på det här sättet. Men det känns helrätt. Går det åt helvete är det väl så. Det blir ett senare problem i livet. Min planeringsfreak-personlighet gråter över vad som sker just nu. Men att putta konsekvenstänket åt sidan och handfallet följa hästhjärtat känns för första gången på riktigt länge väldigt bra. Dårskap alltså, hästlivet. 
 
Kvällen lär jag ägna åt ekvationen; göra en ridsportssatsning utan att låta karriärshjärtat gå i spillror. Längtar tills man kan klona sig själv. Men fram tills dess får jag skaka fram pusselbitar som kan falla på plats för att försöka skapa mig ett drömliv. Åtminstone några framtida stjärnor i form av lurviga treåringar och en Marknadsföringskurs. Pusselbitar nog? Det återstår att se. Heja livet och framtida, extremt efterlängtade kloning. Skynda jättegärna på. 

Kommentarer
Postat av: Lina

Vilken fantastisk selfie du å hästen tagit! Underbar bild

2018-03-11 @ 21:08:10
URL: http://grannarpalandet.blogg.se/?tmp=27047
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: