vendelaasplund.blo.gg -

21:37:19 |

2018-03-19


VARDAGSLIVET

 
Calubet är utan tvekan den absolut svåraste häst jag någonsin suttit på men också den som berikat mitt liv allra mest på tusen olika plan. Jag har velat ha tillbaka honom under en längre tid men aldrig hittat ett bra tillfälle. Nu känns det som rätt tidpunkt och jag känner mig mer mogen för att ta emot honom igen. Lite skickligare, betydligt mer envis och framförallt fast beslutsam om att den här gången ska det gå vägen. Jag är helt övertygad om det. Nu kommer allt falla på plats. Vetskapen om att han snart ska stå i en box hos mig ger mig den varmaste känslan av att komma hem ♥
 
 
Andas in, andas ut. Jag ska flytta till Skåne igen. För en tid sedan dök det upp två lockande vägval som sedan visade sig gå att kombinera väldigt bra med rätt tajming. Unghästar i Skåne hos Ebba Berglöf och fokus på inridning i form av elevplats hos Eamon HickeyJag har hälsat på i Sjöbo, provridit hästar och känt på stämningen. Magkänslan sa ja. När vi dessutom kunde lösa så att jag kommer få spendera några veckor här och där hos Eamon som elev blev svaret ett självklart ja. Ett rätt chansartat beslut på men det känns otroligt bra. På söndag flyttar jag temporärt till Falkenberg.
 
Jag kommer även att få hem Calubet igen, det kan bli flipp eller flopp, men magkänslan säger ja där med. Vi diskuterade igenom allt under kvällen och jag är lycklig ända in i själen. Förhoppningsvis får jag en ledig box i Falkenberg och om inte anländer han till gården i Sjöbo samtidigt som mig i slutet av april. 2018 bjuder på överraskningar bakom varje hörn och livet verkar aldrig bli som jag tänkt mig men det blir alltid bättre. 
 
Jag har ingen aning om det här är ett klokt beslut eller en dumdristig idé. Allting har gått fort och besluten tagits i rusningstrafik. Men jag kunde inte tacka nej när alla pusselbitarna föll på plats löjligt perfekt. Jag har aldrig har varit rädd för är att våga testa mig fram, ibland bär det och ibland brister det rejält. Men jag har ändå alltid vågat. På gott och ont. Tågen som går förbi kanske aldrig kommer stannar vid min perrong igen och jag vill inte gå miste om lovande möjligheter även om det inte alltid går vägen. Andas in, andas ut och lita på magkänslan. Det här blir bra. 

Kommentarer
Postat av: Vilma

Åhh men hur bra är inte du?? Detta kommer bli så himla bra <3 <3

Svar: <3<3<3<3
Vendela Asplund

2018-03-20 @ 09:17:07
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: