vendelaasplund.blo.gg -

22:14:34 |

2018-03-18


VARDAGSLIVET

 
Söndagskväll med nutellapizza och Alex & Sigges podcast. Ett försök till att djupandas och varva ner på beställning. Mitt enda mål inför kommande vecka förblir att räta ut frågetecken och strukturera upp. Men det känns bra och magkänslan säger ja. Strålkastarna tänds. Scenen är min. Och livet kommer bli en succé. Andas in, andas ut.
 
Nu ska jag gripa tag i resterna från tiden med kontorsjobb och spana efter uppdateringar till vårgarderoben. Varmare tider knackar på dörren och jag vill bara dränka pastellerna och klä mig i pälsjackor och mörka nyanser året om. Lite härligt att hoppa ut ur hästbubblan för en kväll och fokusera på något så ytligt som ett stilsäkert uttryck.

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: