vendelaasplund.blo.gg -

20:44:00 |

2018-03-07


VARDAGSLIVET

 
 
 
Ytterligare en ledig dag i Falkenberg hos Eamon, inspirerad till max precis som vanligt. Det är så intressant att se en hel rad olika hästar i ungefär samma ålder men med helt olika personligheter. Mitt nördiga hästhjärta slår bakåtvolter av att vistas där. Jag behöver dock bli betydligt mer kvicktänkt och mindre passiv överlag, både i ridningen och i jobbet med unghästarna men det ska tydligen komma med rutinen så jag hoppas på det. Utvecklas gör jag i vilket fall.
 
Strax efter att jag kom hem fick jag en förfrågan om att ta emot en 3-årig storhäst, perfekt tajming eftersom jag spenderat en hel dag bland oinridna bebisar. Det ska bli spännande att se vad det blir för häst tillslut, olika förslag ramlar in och alla verkar lockande. Även om jag gillar att ha hästar hos mig på rullande band och under kortare perioder skulle det inte kännas fy skam att inleda ett längre samarbete under åtminstone ett år med förutsättnignarna att hästen passar mig. Det finns väl för och nackdelar med allt men just nu är jag helt frälst av unghästar, åter igen. 
 
Det blir alltid unghästar för min del, oavsett hur mycket jag försökt 'komma vidare i ridningen' slutar det varje gång med att jag är tillbaka bland oinridna eller väldigt gröna hästar. Det bara sker, haha. Men vem vet, förhoppningsvis lyckas jag få till något riktigt bra i framtiden som jag får behålla under en längre period och äntligen tävla för min egen del. Tänk vilken dröm. Ingen kommer överösa mig med fantastiska hästar och lovande möjligheter, men har jag tur får jag chansen att skapa dom själv och i bästa fall lyckas bra med det jag gör. En dag i taget och alltid en bit på väg.
 

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: