vendelaasplund.blo.gg -

22:37:08 |

2018-03-06


VARDAGSLIVET

 
När jag ser den här bilden tänker jag 1; Det här är anledningen till varför mina klackar är fulla av sågspån och 2; Jag behöver verkligen klippa + färga mitt hår. Ser ut som en ofriserad liten råtta? 
 
 
Hittade den här sötnosen sovandes i boxen när jag skulle kvällsfodra. Var tvungen att lägga höet framför henne så hon inte behövde resa sig upp och ta x antal exakt likadana (men väldigt gulliga) bilder. 
 
 
Veckan har börjat väldigt bra. Både igår och idag fick jag snurr på svårigheter som jag tidigare haft problem med. Vips föll allt på plats och kändes enkelt. Jag har lättare att uppnå prestationsmål än resultat och dagens andra ridpass kändes som en vinst i sig. Jag besitter varken talang eller känsla, men jag sliter och hoppas att jag kan lära mig med tiden. Kanske kommer ett starkt driv kompensera upp för icke existerande fallenhet? Det återstår att se. 
 
På ett sätt hade det varit enkelt med ett recept över framgång till häst. Hur gör man? Varför? När? Hur? Va? Så jävla svårt. Tilltrasslade tankar redan där. Men samtidigt, det är både intressant och givande att göra rätt, göra fel, lära lite där och plocka lite kunskap här. Alltså, att skapa egen erfarenhet måste vara oersättligt? Ingenting kan vara så värdefullt som en egen välfylld kunskapsbank tänker jag. Även om det tar, och krävs enormt mycket för att komma dit. 
 
Hur som helst; Imorgon vankas det en ledig dag och jag ska till Eamon. Förhoppningsvis lära mig ett och annat och vara snäppet klokare när jag åker därifrån. Jag älskar att leva och andas häst. Det är så självklart i livet just nu. Liksom, vad skulle jag annars göra? Jag hoppas att jag kan släppa det här i framtiden och fokusera på en karriär, men i värsta fall får jag väl bara fortsätta älska hästar och slita på resten av livet. What to do. Det är ju så kul. Alldeles för kul.

Kommentarer
Postat av: Dixi Wonderland

Men vilken fin häst du har :D Och jag tycker ditt hår ser fint ut på bilden!

Jag har just nu ett samarbete med Nelly där du får 25% rabatt. All info finner du via min blogg :)

2018-03-07 @ 09:06:42
URL: http://dixiwonderland.com/
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: