vendelaasplund.blo.gg -

22:14:00 |

2018-06-12


VARDAGSLIVET

 
Tisdag, mitten av juni och solen skiner över Falkenberg. Dagen har flytit på fint. Mockat boxar med Värvet som bakgrundsljud, intervjun med Adam Pålsson var riktigt bra! Ridit fem hästar och varenda en av dom gav en bra känsla. Kul med dom dagarna. Dagens (veckans? årets?) guldstjärna går till Duc. Han har stått hos mig i snart två veckor och jag är mer än nöjd. Inriden, inhoppad och riden ute i alla gångarter. Det känns super. 
 
Det är lite märkligt, fortfarande, hur och när det här blev mitt jobb..? Hänger inte med i svängarna. Liksom, jag har alltid, så länge jag kan minnas älskat hästar och spenderat varje ledig sekund i ett stall. Och vips blev det ett jobb. Att endast definiera det som ett jobb är kanske fel, det är hela mitt liv, men själva grejen att jag får tillbringa mina dagar i ett utvecklande sammanhang omgiven av unghästar. Jag är enormt tacksam för allt.
 
Hur som helst. Mitt eviga dilemma kvarstår. Klättrar på väggarna så fort jag inte är i stallet. Ni vet, problemet som ständigt är aktuellt. Funderande kring om jag kommer behöva söka en universitetsutbildning, lära mig att investera i aktier eller väldigt dedikerat sätta mig in i kommande val. Helst av allt vill jag lösa problemet med fler hästar. En till. Två till. Tre till. Åtminstone en till!! Nu vill jag leta häst och skaka fram boxplatser. Liksom; kom igen livet. 
 

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: