vendelaasplund.blo.gg -

21:03:00 |

2018-06-02


VARDAGSLIVET

 
En favorit ↑
 
 
Måndag, fjärde juni. I skrivande stund skissar jag på årskalender för ett välkänt hotells marknadsaktiviteter med en fastslagen budget. Svårt men väldigt roligt. Slutspurten av en vår fylld av nya begrepp, komplicerade kalkyler och genomarbetade analyser. Snart i mål. Ibland, dock ytterst sällan nuförtiden, kan jag önska att jag vaknar upp en dag och känner mig klar med hästarna som huvudsysslaKonsten i att orientera sig genom livet utan kompass.
 
Vardagen fortsätter att få högsta betyg. Louie är en stjärna och Duc likaså. Utöver det är det en ren lyx att få jobba tillsammans med fantastiska hästar på daglig bas. Förspänt med möjligheter redo att förvaltas efter bästa förmåga. Idag fick jag visa en av unghästarna i stallet för ägarna som var på besök, det gick jättebra trots att jag var extremt nervös innan. En helt vanlig måndag. Hästliv när det är som bäst, älskat och så löjligt självklart.
 
Det är något med det här. Sola med saltvatten i håret medan Grevlunda Grand Prix streamas i mobilen. Dricka vin en fredagskväll med sommarklackar och målade naglar medan ridsportssatsningar diskuteras hej vilt. Skratta åt att jag inte stannade kvar på kontoret i Stockholm. Tro lite på ödet. Och inbilla mig att det här kanske går vägen. Med lite tur. Aldrig tröttna. Aldrig lessna. Inte en dag. Inte en sekund. Bara rida. Rida. Rida. Rida.

Kommentarer
Postat av: emma

låter härligt

2018-06-05 @ 16:38:28
URL: http://nouw.se/islycka
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: