vendelaasplund.blo.gg -

19:20:00 |

Catch Me If You Can


VARDAGSLIVET

 
Välkommen hem till mig Catch Me If You Can, sto *2013 e. Casilius - Spender S - Casall. Planen är att jag ska tävla henne samtidigt som hon är till salu. Liten tuff häst som passar mig som handen i handsken. Hon har gått med föl ett år och räknas därmed som en fyraåring. Dessutom är det en superduktig tjej som har ridit henne i år fram tills nu. Väldigt förspänt för min del att få ta vid efter duktiga ryttare eftersom jag inte rider speciellt bra än. 
 
Det är Tina Svane som äger och även fött upp Cattis, som hon kallas till vardags. Extra kul då det var Tina som fick in mig på unghästar för många år sedan och tränat mig sedan dess. Jag kommer ihåg att jag besökte deras gård för praktik första gången i 8an och var mer eller mindre livrädd för att rida dom stora och vilda unghästarna, haha. Sedan dess har jag hängt där i flera omgångar, både stått som inackordering och tränat deras hästar i perioder. 
 
Men åter till historien om hur lilla Cattis kom till mig; Förra helgen hälsade jag på i Västerås och passade på att svänga förbi Fridhem och Familjen Svane, vi började prata om hästarna på gården och jag sa kvickt "Kan jag jag inte få hem en..?" och så blev det. Att valet föll på Cattis var Tinas idé, jag lånade ridkläder och provade henne snabbt i ridhuset och sa "Det här blir toppen, henne här tar jag", vi bokade lastbil och imorse påbörjade hon sin sju timmars resa hem till mig och nu är hon här. Snabba puckar. Kort och gott. Livet alltså. Vilket flyt jag har ibland!! 
 
 
 
 

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: