vendelaasplund.blo.gg -

21:43:00 |

2018-07-26


VARDAGSLIVET

 
Ytterligare dag som bestått av unghästar från morgon till kväll i sedvanlig ordning. Utöver det har jag roat mig med att fånga en av mina hästar som var på rymmen, bokat lastbil till en häst som åker hem nästa vecka och uppdaterat en annons med färska filmer från veckan som gått. Fix och trix. En tuff vecka går mot sitt slut. Hoppas på bättre flyt nu. 
  
Följande resonemang brukar jag använda; Jag har ingen möjlighet att investera ekonomiskt i ridsporten i dagsläget, alltså måste jag investera min tid. Det kommer aldrig vara enkelt och ingen framgång kommer vara gratis. Om jag vill det här (vilket jag gör) så har jag i dagsläget faktiskt bara ett val; Slit på och se till att det lönar sig.​ 
 
Det kan garanterat uppfattas oförskämt att stundtals gråta floder men någonstans är det bara en vilja och ett driv som lyser igenom. Även om det ibland måste få spegla sig i tårar. För det rullar ju på. Det går framåt. Även om det ibland är svårt att se. För i slutet av dagen älskar jag det. Varje sekund. Jag pussar hästarna godnatt och längtar till morgondagen.
 
”Vendela, gör något jävligt bra av det här livet för tiden går fort”

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: