vendelaasplund.blo.gg -

22:41:00 |

2018-07-23


VARDAGSLIVET

 
 
♥ ♥ 
 
 
En vilja som flyttar berg och ett tålamod som inte existerar. Världen går för långsamt. Men, hur gärna jag än önskar, känsla för ridkonst byggs inte över en nattDet blev något speciellt över att få en oförskämt bra unghäst tidigt i livet. En häst vars talang sträcker sig långt över min egen kunskap och förmåga. Ribban höjdes höjdes över en natt.
 
I samma veva som begåvade unghästar anländer en efter en växer vetskapen om att jag behöver ha mer rutin. Alltså, jag behöver verkligen mer rutin. Jag har gett upp hoppet kring att hitta en läromästare och accepterat det faktum att jag kommer få fortsätta att lära mig rida på antingen 1. Hästar som inte är inridna, alternativt 2. Hästar som ingen annan vill rida på av olika anledningar. Och där blir det svårt. Det går, absolut, och stundtals väldigt bra. Men det är svårt. 
 
Svårigheterna blir extra tydliga när jag ska lära mig att förvalta unghästar i den pågående processen. Som ett barn på lekis som ska undervisa andra barn. Favoritbeskrivningen över livet. Men, om det vore enkelt skulle väl alla vara bra på det..?Ibland väller frustrationen över och det är där tålamodet behöver komma in för att stanna kvar. Andas in, andas ut. För drivkraften slår ständigt volter. Ett psyke i rusningstrafik och ett liv som inte hänger med. 
 
 
 

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: