vendelaasplund.blo.gg -

23:08:00 |

2018-07-17


VARDAGSLIVET

  
Gårdagens trötta dystopi har lättat och livet har övergått till ett högt älskat Vildhäst-Camp 2.0, en numera vässad balans kommer väl till användning på daglig bas. Fartfyllt. Även om jag har tre 'egna' och det står ytterligare femton i stallet känner jag bara; Jag skulle ju vilja ha en häst till. Bara en till. En. Gärna två men jag nöjer mig med en till. Eller jag skulle vara nöjd för stunden om jag får behålla den superfina treåringen jag rider just nu. 
 
I dagsläget kan jag rannsaka mig själv och känna lite, "Herregud. Ta dig i kragen, ryck upp dig och var tacksam". Men det är ingen logik i det här yrkesvalet, eller rättare sagt livsstils-valet, men kärleken till sporten och hästarna går inte att sätta ord på vilket leder till slutsatsen; Det är värt det. Och jag älskar det. Även om jag ständigt har en inre kris.
 
Vart det än leder kommer jag alltid glädjas med tanken att en gång i livet kretsade allt kring hästar, ett bankkonto som tömdes månad på månad och strävan efter att bli så bra som möjligt. Det finns inte utrymme till att tänka på allt som går förlorat i unga år när livet kretsar kring hästar. Det normala suddades ut och ersattes av ett enda stort lyckorus var eviga dag. Krypavstånd till helvetet samtidigt som livet är färgsprakande.
 
Spring inte för fort, då kommer du att ramla, även när det går långsamt. 

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: