vendelaasplund.blo.gg -

21:35:00 |

2018-07-15


VARDAGSLIVET

 
 
Hej och välkommna till gråtversionen av mitt liv. Obs!! Det är temporärt och imorgon är jag troligtvis jobbigt glad igen. För första gången i hela mitt liv vill jag köpa häst. Jag vill mycket. Jag har kärat ner mig totalt i Duc. Utan tvivel den mest lovande häst som stått hos mig genom alla år. Åh, vad jag tycker om honom.  
 
Idag skrapade jag en lott i brist på nya ideér för hästköp. Jag tänkte på vilken fantastisk historia det hade blivit, om lotten visat tre lika symboler för en storvinst och jag slagit nummret till ägarna och ropat; Jag slår till!! Drömlivet!!! Nej, såklart inte. Lotten visade ungefär hundra olika symboler. Det blev ingen miljonvinst och ingen egen häst i år heller. 
 
Ridsport är synonymt med dystopi. Stundtals kan jag se objektivt på mitt liv och tänka att jag knappt kan tyda konturerna av ett positivt slut på den här cirkusen som föreställde ett tragiskt försök av en ridsportskarriär. Visst, jag är jordens mest dramatiska människa. Men det är ett livslångt kämpande? Och kanske är det charmen med det hela. 
 
Och allt går för långsamt. Hela världen går för långsamt. Allt går bara  jävla långsamt. 
 
 

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: