vendelaasplund.blo.gg -

21:11:00 |

2018-07-14


VARDAGSLIVET

 
Har ni sett något sötare..? Gulligaste!!
 
 
Cattis gör framsteg och jag gillar henne skarpt. Liten tuff häst som passar mig väldigt bra. Under veckan har hennes uttryck har mildrats och jag upplever henne mer positiv till jobb och inte längre lika ilsk. Ibland är hon mer vild än tam men det går åt rätt håll. Cattis är speciell på sitt egna vis och testar mitt tålamod lika väl som hon förgyller mina dagar. 
 
Vi har jobbat mycket med att hon behöver lära sig att jobba korrekt med sin kropp och komma in under med bakbenen. I fredags började pusselbitarna falla på plats och ingen var lyckligare än jag. Jag längtar efter att börja hoppa henne i veckan som kommer. Stammen talar för en framtida succé, om jag lyckas hålla mig kvar på hästen vill säga.
 
Det ska bli spännande att se vad hösten har att bjuda på. Förhoppningsvis blir Cattis kvar hos mig i ett antal månader. Inget är spikat, men hon ska säljas tids nog. Innan dess vill gärna hinna komma ut på både pay & jumps och mindre tävlingar. Jag tror att hon kan bli en häst som kan gå som ett komplement till de yngre hästarna i stallet.

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: