vendelaasplund.blo.gg -

22:39:00 |

2018-07-13


VARDAGSLIVET

 
Favoritfrukost + favoritstrand
 
 
Och mina älsklingar i sommarhagar
 
 
Det är något magiskt över dagar som börjar med pyssel i stallet, övergår till en efterlängtad brunch på ett mysigt konditori i stan och avslutas med en eftermiddag vid havet med paus för dom internationella klasserna i Falsterbo via Svt Play i mobilen. Jag vill sällan vara ledig, men efter en vecka där alla hästarna har skött sig fint var en träningsfri dag på sin plats. Långa dagar i gräshagar för fyrbenta och sandstrand för min del. Just det att ha gångavstånd till havet är för härligt. Att få bo på hästgård och tvärs över vägen ha den finaste av sandstränder är verkligen lyxigt. 
 
Vi passade även på att svänga förbi Granngården efter frukost. Jag bytte mina ridskor som gått sönder i sömmarna och fick med mig ett par sprillans nya. Planen var att köpa mer foder, men både mash och muscle up var slut i butiken så jag fick nöja mig med mineraler. Imorgon vankas det jobb igen och ridning hästarna som vanligt igen efter en dag som genomsyrats av ett evigt lugn. Sommaren som aldrig tar slut fortsätter dag efter dag och jag passar på att njuta av värmen medan den kvarstår. Snart kommer hoodien med snöflingor till användning. Men inte än. 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sarah

De e så mysigt o va vid havet :)

2018-07-14 @ 00:20:38
URL: http://CheerSarah.devote.se
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: