vendelaasplund.blo.gg -

22:02:00 |

2018-07-12


VARDAGSLIVET

  
Duc har även visat prov på sin mycket kreativa och lösningsorienterade personlighet när han hoppade in till Blondies hage. Jag förstår honom. Vill man ha en hagkompis så vill man :-)) 
 
 
Som han hoppar och jag hänger verkligen inte med ↑
Och är så fulsöt i sin lockiga päls och icke existerande man.
 
 
Idag känns livet löjligt lätt. Jag har den bästa kombinationen av tränare, hästar och hästägare. Jag är så lycklig över mina hästar. Och tacksam. Något enormt. Jag spricker av tacksamhet. Tack livet, det är för bra för att vara sant. 
 
Att träna tillsammans med Duc är alltid dagens stora höjdpunkt. Det är alltid otroligt roligt och det går näst intill jämt väldigt mycket framåt för var dag som går. Dessutom är han min stora favorit av alla hästarna i stallet. Idag började jag rida i ridhuset för att sedan gå ut på stora gräsbanan och hoppa tävlingshindrerna som var uppställda med Eamons hjälp. Det var himla roligt!!! Det är som att lotsa runt en tickande bomb i positiv mening. Han ger en fantastisk känsla. Jag tar tillvara på varje sekund jag får ha kvar honom i stallet och skrapar lotter under tiden. 
 
Glädjen i att få rida in, hoppa in och sedan fortsätta utbilda från tre års ålder är ett koncept jag verkligen vill lära mig. Jag har som sagt kommit fram till att jag gärna vill rida in hästarna själv. Av många anledningar. Håller tummarna för fler treåringar att få fortsätta rida som fyraåringar året därpå i framtiden. Unghästar förblir det bästa jag vet. 
 
 

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: