vendelaasplund.blo.gg -

23:27:00 |

2018-07-10


VARDAGSLIVET

 
Cattis fick nya framskor idag. Oturligt nog drog hon av en sko i fredags så vi passade på att sko om helt. 
 
 
♥ ♥ ♥
 
 
Har även köpt en ny sadel. Heja livet. Heja hästar. 
 
 
Sopade stallet, drack kaffe på golvet och skrollade bland väskor på Net A Porter. Livet liksom. 
 
 
"Vi jobbar med hästar, vi har semester året om"
 
Emellanåt slår det mig hur få förunnat det är att jag dagligen får jobba med något jag älskar. Eller nej, sedan jag började spendera tid i stallet och rida på heltid har jag inte jobbat en enda dagEn tillvaro som bara lyser. Hur oglamorös den än må vara. Jag väljer lyckan som hästarna ger före välfyllda bankkonton och ledighet alla dagar i veckan. 
 
Vardag, unghästar och utvecklingSjälvklart, det är slitigt, men det är värt det. Tusen gånger om och mer därtill. Jag är oäntligt tacksam över att ha hamnat på en fantastisk gård omringad av genuint bra människor som varje dag hjälper mig framåt på ett eller annat sätt. Jag vill bara rida mer och mer, spendera mer tid i stallet och bli ännu bättre.
 
Ibland prioriterar jag bort skitiga träns och spindelnät på väggarna när ögonen går i kors. Men hästarna finns troligtvis kvar dagen därpå. Troligtvis ambitionen och drivet också. Det är alltid roligt. Alltså så enormt roligt. När klockan ringer 05:45 varje morgon känns det aldrig tungt eller ansträngande, bara roligt, varje eviga dag. Nyper mig i armen över hur bra livet blev trots allt. Fredag hela veckan. Semester året om. Hästlivet när det är som bäst. 
 

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: