vendelaasplund.blo.gg -

20:30:00 |

2018-07-07


VARDAGSLIVET

 
I onsdags anlände ytterligare en ny häst till mig. Blonde Ale valack *2013 e. Cohiba - Camiro - Chacco Blue
 
 
Cattis, mer vild än tam :-)) Men gullig!!
 
 
Lilla Duc som ska få vila dryga veckan nu efter ett toppenjobb.
 
 
Lördag utan helgkänsla, kanske för att det är helg varje dag året om eller för att det just inte är det..? Hästarna har fått gå ut i jättefina hagar och verkar minst sagt lyckliga över långa dagar på gräs. Hur som helst. Jag är klar i stallet, äter godis i sängen medan en deckare av Mari Jungstedt rullar som bakgrundsljud. Lagom lugn kväll. Jag är själv i fyra dagar framöver med tjugo hästar, givetvis ska inte alla ridas, annars hade jag haft lite väl fullt upp, även för min smak.
 
Falsterbo-veckan är i rullning och jag hoppas innerligt att vi hinner skaka fram tid för en snabbvisit nästa vecka. Jag vill väldigt gärna se unghästfinalerna, inspireras och motiveras för att förhoppningsvis göra ett ännu bättre jobb med mina unghästar på hemmaplan. Jag pratade med en kompis under morgonen som sa; "Gud vad du sliter Vendela", om det var en positiv pik eller negativ vet jag faktiskt inte. Gissar på det sistnämnda, haha. 
 
Jag klurade lite på ett drömscenario. Något i den här stilen; Att få hästarna för inridning sommaren när dom är 3 år, för att sedan få behålla dom året därpå och tävla. Jag har kommit fram till att jag väldigt gärna vill rida in hästarna själv med bra hjälp. Precis som jag gör nu, fast i större skala och mer långsiktigt. Fram tills dess får jag lägga i en högre växel, fortsätta leva med gasen i botten och putta bort den rationella tanken kring; vart ska det här leda?
 
 

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: