vendelaasplund.blo.gg -

23:04:00 |

2018-07-04


VARDAGSLIVET

 
Duc hoppade väldigt fint idag och är numera till salu - länk till annonsen
 
 
Alltså vilka hästar jag har, Duc och Cattis är båda verkligen min typ av häst. Idag anlände det även ytterligare en häst till mitt lilla gäng som numera är tre, men mer om honom imorgon. Spekulerade dock kring om den nya hästen är väldigt stor eller mina andra hästar ytterst små, haha. Kul med en till häst som dessutom har supergulliga ägare!
 
Jag är så fantastiskt lycklig över att Duc har utvecklats enormt under veckorna han stått hos här. I samband med det är det säkerligen naturligt att jag redan nu är ledsen över att annonsen är upplagd och försäljningen i rullning. Min högsta önskan är att ett under sker, någon köper loss hästen och jag får fortsätta rida honom. Jag har aldrig, i hela mitt liv haft en bättre häst på alla sätt och vis. Det är ren och skär lyx att få träna och utvecklas tillsammans med honom.
 
Livet har gått på räls sedan i slutet av maj, allt är lite för bra för att vara sant och jag är evigt tacksam för allt. Det ena leder till det andra och möjligheterna blir ständigt bättre. Jag förstår fortfarande inte riktigt hur det gick till. Inte något av det. Vips var livet på topp och det håller i sig. Det märkliga flytet som förhoppningsvis är här för att stanna.
 
 
 
 

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: