vendelaasplund.blo.gg -

22:14:00 |

2018-07-02


VARDAGSLIVET

Måndag igen och vardagen är återigen i rullning. Sadelkammaren är ett organiserat kaos av hjälmar som bör ha spruckit efter för många avramlingar, vattenflaskor för varma dagar och tillskott i olika former. Att jobba med unghästar är om möjligt ännu roligare än föregående vecka och arbetsdagarna känns lättsamma. Inget känns bortkastat eller resultatlöst. Tiden tickar på men vetskapen i att jag utvecklas på daglig bas ger mig en trygghet i att jag är på rätt spår. 
 
Hur som helst; Veckan har börjat på topp, ridit fyra hästar idag varav tre stycken med en toppenkänsla. Imorgon anländer det en ny häst till mig, en annan åker hem och på onsdag kommer ytterligare en. Livet flyter på. Bättre än vad jag vågat hoppas på. Det är jag och mina hästar. Synonymt för nybliven introvert. Typ. Kort och gott. 
 
Jag kan verkligen längta efter att få spendera ännu mer tid i stallet och bara kunna fokusera på hästarna dag in och dag ut. Det är faktiskt bra komiskt hur jag kan umgås med exakt samma fem människor varje dag, tillbringa större delen av min vakna tid bland hästar och bo sporadiskt väntan på en lägenhet. Och vara lyckligare än tidigare förut. Hästarna i enskild form eller kombinationen av allt? Jag vet jag inte. Det är bara, liksom, känslan av att ha hamnat rätt.
 
 

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: