vendelaasplund.blo.gg -

08:46:00 |

2018-07-01


HÄSTAR

 
Med otvättat hår, snäppet mer struktur och ett avslutat kapitel som studerande på universitet tar jag första stegen in i juli månad. Ett halvår av 2018 har passerat. Det känns som en hel livstid. Juli kommer troligtvis bjuda på mycket kul, det bästa av allt; två nya hästar hästar till mig!!! Båda fem år gamla. Jag kommer ha tre 'egna' på olika nivåer vilket känns ganska lagom med tanke på att vi utöver det har femton till i stallet. Det är toppen det här, hästlivet.
 
Jag fortsätter att traska runt i känslan av att känna mig som ett barn på förskolan som ska undervisa andra barn på förskolan. Strävan efter att bli bra på unghästar. Jag längtar tills det jag lär mig här känns enkelt i någon form. Kanske inte enkelt är rätt val av ord, men hanterbart på egen hand med ett hyfsat bra resultat utan känslan av holy fuck det här är ett mirakel att inget gått åt helvete. Skämt å sido. Men det är svårt. I fredags visade jag en häst jag jobbat med för hennes ägare, dom har sett mig jobba med deras häst i drygt fem veckor och berättade snällt för mig hur mycket jag utvecklats sedan första gången dom var på besök. Blev så glad!! Ett litet steg på vägen mot att bli helt okej.
 
Jag må leva det mest enformiga livet men med handen på hjärtat; det enda jag vill göra just nu är att träna tillsammans med mina hästar och spendera tid i stallet. Livet där varenda dag avslutas med fler timmar i sadeln. Jag vill bara rida dagarna igenom. Alla som jobbar på den här gården är så oerhört hjälpsamma, inspirerande och dedikerade till ridsporten vilket resulterar i att jag vill bara vara i stallet. Jämt och ständigt. Speciellt när jag blir så bortskämd med fina hästar att jobba tillsammans med, nyper mig själv i armen varje dag. Återigen, tack livet. 

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: