vendelaasplund.blo.gg -

19:33:00 |

2018-07-30


VARDAGSLIVET

 
Som jag vill behålla den här hästen!! Skuttar över lite ledigt och lätt.
 
 
Lilla Duc. Jag hade gärna velat behålla honom själv. Mer än något annat i världen. Han har gett mig så mycket. Att få ha honom i stallet är ren och skär lyx. Det är en fantastisk häst och jag njuter av varje dag tillsammans med honom. 
 
Jag är så tacksam för allt. 

22:39:00 |

2018-07-29


VARDAGSLIVET

 
Kommande vecka ↓
 
Måndag: Jobb
Tisdag: Jobb
Onsdag: Jobb, provridning + Blondies ägare kommer på besök
Torsdag: Jobb + ev provridning
Fredag: Jobb + Åker till Västerås
Lördag: Semester
Söndag: Semester
 
 
Söndag, SM-final och en ledig helg som går mot sitt slut. Idag åkte Cattis och i veckan åker även Blondie. Antalet hästar minskar under några dagar och i samband med det passar jag på att ta några dagars semester där to-do listan väntas vara kort och endast innefatta: vila, vila och vila. Vecka trettiotvå fylls boxarna på igen och vardagen är åter i rullning. Men först en lugnare vecka och en förhoppningsvis lyckad försäljning följt av en välbehövlig semester.
 
 

21:43:00 |

2018-07-26


VARDAGSLIVET

 
Ytterligare dag som bestått av unghästar från morgon till kväll i sedvanlig ordning. Utöver det har jag roat mig med att fånga en av mina hästar som var på rymmen, bokat lastbil till en häst som åker hem nästa vecka och uppdaterat en annons med färska filmer från veckan som gått. Fix och trix. En tuff vecka går mot sitt slut. Hoppas på bättre flyt nu. 
  
Följande resonemang brukar jag använda; Jag har ingen möjlighet att investera ekonomiskt i ridsporten i dagsläget, alltså måste jag investera min tid. Det kommer aldrig vara enkelt och ingen framgång kommer vara gratis. Om jag vill det här (vilket jag gör) så har jag i dagsläget faktiskt bara ett val; Slit på och se till att det lönar sig.​ 
 
Det kan garanterat uppfattas oförskämt att stundtals gråta floder men någonstans är det bara en vilja och ett driv som lyser igenom. Även om det ibland måste få spegla sig i tårar. För det rullar ju på. Det går framåt. Även om det ibland är svårt att se. För i slutet av dagen älskar jag det. Varje sekund. Jag pussar hästarna godnatt och längtar till morgondagen.
 
”Vendela, gör något jävligt bra av det här livet för tiden går fort”