vendelaasplund.blo.gg -

21:30:08 |

Stormtrivs


VARDAGSLIVET

 
 
 
 
 
Jag är störtkär i den här hästen ↑, Ellen tycker jag daltar för mycket med honom utanför ridningen (Speciellt när jag behandlar honom med magnetmaskinen samtidigt som han får slicksten och får tugga på mina kläder) men kolla bara hur mysig han är!!! Såklart han ska ryktas, stretchas, masseras och få lackade hovar varje dag :-)) Stjärnorna. 
 
Imorgon anländer min nya ungponny och det känns superkul. Jag tänkte berätta mer om honom imorgon. Jag har märkt att inför varje ny häst får jag en konstig klump i magen, en blandning av nervositet och spänning kanske..? Det har varit så från den allra första ponnyn som kom till mig för utbildning till min första hingst och allt där emellan och efter. Det känns alltid bättre så fort hästen är på plats och jag kan försäkra mig om att allt kommer gå bra. 
 
Imorgon är det fredag och sedan väntas en lugn helg, jag är ledig på lördag och på söndag är vi en person kort. Jag tänkte spendera min lediga dag med planering för 2,5 åringarna, 3-åringarna och 5-åringen. Det kommer vara tre olika årgångar och riktlinjer att strukturera efter, det ska bli så himla kul att komma igång! Jag måste nypa mig själv i armen varje dag för att påminna mig själv om att det här är mitt jobb. Jag är så lyckligt lottad och tacksam till tusen. 
 

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: