vendelaasplund.blo.gg -

22:01:42 |

Onsdag? Torsdag? Jag har ingen koll på dagar i nuläget.


TANKAR

 
Två veckor blev till fem dagar och redan på tisdag jobbar jag min sista dag hos Stall Heed. Nu återstår bara flyttkrisen och utrensningshetsen. Jag skulle mer än gärna få plats med alla mina egna saker samt hästsakerna på tåget till Falkenberg för att slippa köra tur och retur till Malmö dagen därpå. Men... Tänk en hel ridgarderob, en vanlig samt alla prylar i en lägenhet i två resväskor, haha. Plus en sadel och diverse utrustning till hästarna. Svårlöst ekvation.
 
Onsdag? Torsdag? Jag har ingen koll på dagar i nuläget. Hur som helst; en väldigt bra dag. Calubets ägare var här för att se oss träna och var mycket nöjda. Väldigt roligt. Jag kommer sakna honom mycket när han inte står kvar hos mig längre. Passar på att pussa lite extra på honom varje dag. Alltså, att investera tid i hästkärlek 
 
Jag försöker att ta tillvara på varje sekund av träning, utveckling och vardagslivet. Dock har jag märkt hur mina tankar ständigt är på annat håll och jag har svårt att fokusera på träningarna. Flytten gör sig extra påmind nu när det är löjligt kort tid kvar. Puh. Det känns skönt att veta att det inte är mer än två timmar hit för träningar och support. Jag har trots allt tänkt spendera en del tid här även om det inte längre kommer vara min bas. Heja livet. 
 
 

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: