vendelaasplund.blo.gg -

23:08:51 |

Måndagar är veckans bästa dag.


VARDAGSLIVET

 
Mockat, soppat och kliniskt rent. Bästa känslan ♥
 
 
Coolaste 3-åringen. Nästa måndag ska hon vara med på sin första "träning", så spännande!
 
 
Kaoset utanför min lägenhet, en salig blandning av täcken/hästutrustning/mina egna ridsaker. Jag är supernoga med alla former av smittorisker och har jag inte vågat ta ner mina saker till stallet än. Gullis står i "karantän" och inte får besöka stora stallet än, så jag gör alltid iordning honom i uteboxen och tar med sakerna fram och åter i en påse. 
 
 
Mitt frysna mamma-hjärta håller på att tuffa till sig nu. Gullis ägare sa; "Är det 25- minus kan han ha täcke, annars klarar han sig utan", jag som gärna täckar hästarna mitt i sommaren (och alldeles för mycket) och vill linda in dom i bomull satte livet i halsen MEN nu går ponnyn minsann utan täcken - även i storm ;-)
 
 
Älsklings-Ellen överraskade mig med universums finaste toffsar på Tintin. Åhh, så glad jag blev! Väldigt, väldigt fina och välgjorda med en liten tvist. Som tack bjöd jag på lunch och efterätt på det ♥
 
 
Gulleplutten som fick jobba hårt idag. Jag fick bokstavligen spola av både hästen och utrustningen efter träningen för allt var täckt av svett och lödder. Guldstjärna till Jocke idag. 
 
 
Tintin, vilken fantastisk häst. Han lär mig så otroligt mycket varje dag. 
 
 
Måndagar är veckans bästa dag. Nystart, träningar och min motivation är alltid på topp. Idag kunde jag sitta upp på 3-åringarna och ingen var gladare än mig. Vilken lycka! Tintin och Jocke var jättefina på träningarna även om jag fick jobba hårt för det. Tänk att det här är min vardag. Jag kan verkligen inte förstå det. Tacksamheten är oändlig. 
 
Jag älskar verkligen allt kring hästarna i vardagen. Det mysigaste som finns är att spendera tid tillsammans med hästarna. Jag skulle kunna rykta, massera, lacka hovar och borsta svansar i timmar. Det är något jag aldrig lessnar på och det får aldrig prioriteras bort i jakten på framgång. Oavsett tid i livet har det alltid varit väldigt viktigt för mig och kommer med all säkerhet alltid förbli. Jag spricker av kärlek till hästarna och livet ♥

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: