vendelaasplund.blo.gg -

18:35:38 |

Jag älskar när dagarna går i ett


VARDAGSLIVET

 
 
 
 
Gullis är 137 i mkh, jag ser så kort ut bredvid honom haha..?
 
Ikväll har jag en enda sak på to-do listan: Ta det lugnt och vila. Under dagen lyssnade jag på veckans avsnitt av Forni och Hamiltons podcast som var en välbehövlig käftsmäll mot mitt tankesätt och levnadssätt. Jag har en sak jag ständigt behöver påminna mig själv om; Det finns ingen prestige i att jobba ihjäl sig. Jag trivs som bäst  när dagarna går i ett, då mår jag som bäst och energin är på topp. Men jag behöver kunna ta ett steg tillbaka och varva ner när det behövs. 
 
Tintin och Jocke fick följa med ut i stormen idag. Jag försöker vara kreativ med jobbet i skogen och utnyttja varje liten plätt. Vi har det väldigt förspänt med mycket backar vilket jag älskar. Jag kan rida mycket upp och ner, galoppera framåt ordentligt, på raksträckorna flyttar jag för skänkeln och på vissa ställen kan jag jobba med bak/framdelsvändingarna i skritt. Framförallt är det superkul att 'leka' med dom i skogen. Allt för glada, starka och sunda hästar.
 
Jag ville verkligen sitta upp på 3-åringarna idag, men när vi kom ner till Åbacken (unghäststallet) var det en orkan och hästarnas var mer vilda än tama. Jag hade med vår stallskötare som hjälp, när jag gått ut med första hästen till rundkorallen och börjat longera sa han; "Du kan inte sitta upp på dom idag", jag tänkte att dom skulle lugna ner sig men när jag såg att ett träd blåst omkull fick jag ge mig och skjuta upp planerna ytterligare en dag. Suck suck. 

Kommentarer
Postat av: Ebba Carlström

Kan relatera till du skriver. Jag har mycket enklare att hålla energi nivån uppe om jag håller igång. Det är ju mycket enklare att uppskatta en ledig dag när alla andra dagar är fulla med händelser. :)

Svar: Ja verkligen! :-)
Vendela Asplund

2018-01-28 @ 22:23:47
URL: http://ridingbyebba.blogg.se/
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: