vendelaasplund.blo.gg -

20:42:39 |

Inflyttad och klar


HÄSTAR

 
Självständiga Calubet som utfodrar sig själv när jag är sen + sista bilden innan han åkte hem till sina ägare igår kväll. Grät floder!!! Jag avskyr förväl i alla dess former.
 
 
Nu är jag på plats, inflyttad och klar i min nya lägenhet. Flyttlasset gick från Malmö under eftermiddagen och kvällen har spenderats med att packa upp väskor och utforma ett nytt hem. Skönt att bo helt själv för stunden.  Imorgon jobbar jag min första dag! Det känns både spännande, roligt och skitnervöst på samma gång. 
 
Igår gick mitt hjärta gick itu när jag lastade Calubet, gav honom en sista puss och sedan skyndade iväg medan tårarna rann längs kinderna. Fy alltså. Även om det har varit kämpigt och tufft många gånger så har han lärt mig otroligt mycket. Jag hoppas innerligt att jag får tillbaka honom i framtiden under nya förutsättningar ♥
 
Jag har aldrig ägt några av mina hästar själv därför att jag inte kan finansiera varken själva köpet eller kostnaderna ett hästägande medför. Den här gången var jag tvungen att göra ett val som inte kändes helt enkelt. Att välja bort hästar som ligger mig varmt om hjärtat är aldrig enkelt men ibland ett sorgligt måste. 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ebba Carlström

Åh gud vad jobbigt! Kramar till dig <3

Svar: <3<3
Vendela Asplund

2018-01-09 @ 21:25:54
URL: http://ridingbyebba.blogg.se/
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: