vendelaasplund.blo.gg -

18:32:00 |

Fredag


VARDAGSLIVET

 
Jag tänkte ta en söt bild på lilla Harald, men han ville bara pussas ♥
 
 
Hur söta är dom inte?! Alla ston på lösdriften. Pica och Daylight är 3-år gamla, dom ska jag fortsätta utbilda under årets gång. Candy och Semi-Shine (döpt om henne till Semlan, haha.) är 2 år gamla och kommer ridas in i höst.
 
 
Tintin och Harald igen.
 
 Daylight, som är mycket större i verkligheten. Tror jag står framför henne på bilden. Hon ser ut som en myra ju!! Jocke fick promenera efter dagens pass, trött och duktig. 
 
 
Dagarna går fort och vi hinner med väldigt mycket. Jag börjar succesivt landa i min nya vardag även om det var en stor omställning att flytta från Malmö och allt som var min trygghet där. Under i princip hela min tid hos Stall Heed har jag dagligen tränat tillsammans eller för Linda, vilket i sin tur gav ett enormt stort lugn i att jag alltid utvecklades i min egen ridning och att träningen av hästarna ständigt gick framåt. En fantastisk tillgång med andra ord. 
 
Nu ser jag fram emot att våga bli snäppet mer självständig i det vardagliga arbetet med hästarna. Det kommer vara den största förändringen jag behöver anpassa mig till. Läskigt som tusan och samtidigt väldigt roligt. En spännande utmaning som kommer göra mig gott! Om jag ska driva någon form av hästrelaterad verksamhet i framtiden kommer jag troligtvis inte ha en tränare vid min sida på daglig bas. Dags att börja lita på mig själv. 
 
Nu ska jag kvällsfodra hästarna och sedan på middag. 
 
 

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: