vendelaasplund.blo.gg -

17:46:59 |

En tisdag i snöstorm


VARDAGSLIVET

 
 
 
Imorse vaknade jag upp till snöstorm deluxe. Helt galet! Enorma mängder snö utanför fönstret. Njöt lite extra av att ligga kvar under duntäcken medan en kille plogade gården utanför. Varje morgon går jag upp runt 06:00 och äter frukost i sängen till nyhetsmorgon innan jag går ner till stallet 07:30. Så mysig morgonrutin! Hoppas att vädret är bättre imorgon för nu har jag inte ridit ut på två dagar vilket för mig är en evighet. Jag brukar rida ut en sväng varje dag.
 
Och en tisdagstanke som ploppade upp; Jag har tänkt mycket på att sedan jag flyttade, även om det bara gått en vecka, har mycket av min träning hos Stall Heed "fallit på plats". Mycket att det vi ständigt nötte på blev aldrig riktigt bra, eller bra blev det kanske, men jag hade ofta samma återkommande problem som utspelade sig i olika former på olika hästar. Nu har bitarna fallit på plats och jag får lätt snurr på sakerna jag haft svårt för. Det behövdes bara ett års tjat, en flytt och en stor dos av: hjälp (!!) jag måste klara mig själv, som i sin tur ledde till: oj, jag klarar mig visst lite själv också. Det om något var väldigt skönt att få bekräftat, vetskapen om att jag faktiskt klarar mig själv även om jag mer än gärna tar hjälp. Jag har verkligen inte haft någon självförtroende gällande den biten. Men nu är det på gång!
 
Idag upprepade jag övningarna igår på båda hästarna och gårdagens jobb med Jocke gav tydliga resultat idag. Kvick, alert och lydig redan från start. Även om han blir trött snabbt och jag får påminna honom ibland kändes det jättebra att vi redan tagit ett kliv framåt. Imorgon lär han vara rejält mör i kroppen efter två dagars hårdträning. Tintin var också bättre idag. Studs, bommar och upprepning. Unghästarna fick vila helt idag eftersom vi var en person kort i stallet. 
 
 

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: